vrouw benut haar volste potentieel

delen

November 10, 2021

delen

November 10, 2021

Jouw potentieel

laat je inspireren

De blog

Jarenlang heb ik in mijn werk op 30-35% van mijn potentieel gezeten. Ik wist wel dat ik meer kon en er meer in mij zat, maar vond het ook wel comfortabel. Ik werd ook niet geïnspireerd om meer uit mijzelf te halen.

Ik schaam me er nu een beetje voor. En vind het echt zonde dat de jaren voorbij zijn gevlogen en ik niet het maximale uit mijzelf heb gehaald.

Bij mijn coachees zie ik het ook vaak. Iedereen geeft wel aan meer uit zichzelf te willen halen en verder te willen zijn dan waar ze nu staan. Maar weinigen doen echt wat met die behoeftes.

Mijn enige vraag is: Wat houd je tegen? Ik krijg dan eindeloze excuses waarom we niet het beste uit onszelf zouden moeten halen. “Ik doe x niet, omdat mijn moeder altijd heeft gezegd dat ik daar niet goed in ben…” “Ik probeer x niet uit, omdat mijn partner het een slecht idee vindt”. Wij creëren ongekend veel excuses om niet de beste versie van onszelf te worden.

Waar word jij blij van? Ben je ergens gepassioneerd over? Ga meer van datgene doen. Ga ontdekken of je er echt gelukkig van wordt. Ik hoor je nu al denken: “Dat kan ik niet doen, omdat…..bla bla bla.”

STOP met excuses te bedenken! Als jij de beste versie van jezelf wilt worden, dan ga je het gewoon doen. Dan ga jij tijd investeren in datgene waar je gepassioneerd over bent. En focus je daar volledig op, zonder afleidingen. Simple as that!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VOLGENDE post

vorige post

Meer lezen?