Ondanks promotie na promotie, vroeg ik mij steeds vaker af: "Is dit nu het allermooiste leven dat ik kan leiden?" 

Hey you!
Ik ben Behnaz

Mijn naam is Behnaz Assadolahi, afkomstig uit het Oude Perzië. Ik was net 5 jaar toen mijn voeten de Nederlandse bodem raakten. Ruim 31 jaar geleden besloten mijn ouders 'hun verhaal' te herschrijven. Ze lieten alles achter en vluchtten vanuit Iran naar Nederland. En daar begon voor mij de journey van mijn leven in het Westen. Mijn ouders waren in hun leven vooral op zoek naar vastigheid, veiligheid en rust. Zolang ik mij kan herinneren ben ik opgevoed met de instelling; “Creëer zekerheden in het leven, werk hard en val niet op.” Lange tijd heb ik hard gestudeerd, hard gewerkt, maar vooral voorbijgegaan aan wie ik ben en wat ik echt wil. Toen ik moeder werd en de 30 naderde, realiseerde ik me dat het leven dat ik leidde niet in overeenstemming was met wie ik werkelijk ben.   

Mijn verhaal

Ik ben heel hard aan de slag gegaan met mijzelf. Ik besloot: "Als dit mijn verhaal was, dan kon ik het ook herschrijven." Ik nam deel aan intensieve coachingstrajecten, deed verschillende trainingen zodat ik mijzelf weer kon herontdekken en alles wat daarmee samenhangt met open armen kon ontvangen. Ik volgde gerenommeerde coaching opleidingen, waarvan één uit Amerika en werd verliefd op het vak coaching. Ik dacht altijd dat het voor mij niet weggelegd was, maar vandaag de dag doe ik werk dat ook mijn ‘passie’ en ‘purpose’ is. Ik haal veel voldoening, rust en kracht uit mijn werk. Ik help vrouwen die met dezelfde struggles leven, een lifechanging transformatie door te maken . En daar word ik echt gelukkig van! 
zwoele, warme zomeravonden
een douche nemen nadat je de hele dag zonnecrème hebt opgehad
de geur van versgemaaid gras

Ik besloot 'mijn verhaal' te herschrijven...

‘JOUW ZIELSMISSIE’ komt voort uit de visie dat de wereld er echt een stuk mooier uitziet wanneer vrouwen keuzes maken vanuit hun hart. Dat ze echt gaan shinen als ze hun ware talent kennen en inzetten. Wil jij een leven waar je met een glimlach op terugkijkt? Een leven vol voldoening? Maak dan JOUW eigen keuzes. Maak je los van andermans mening en de gebaande paden. Maak je los van wat hoort. Durf te kiezen vanuit jouw HART en durf jouw ZIELSMISSIE te leven. Heel lang heb ik ook een leven geleid naar de verwachtingen van anderen. En ik kan met alle oprechtheid zeggen dat de keren dat ik de afslag nam, anders deed dan verwacht werd van mij, mij hebben ervaren wat ‘LEVEN’ is. En ik gun het jou ook zo, om het leven ten volle te ervaren en voelen. HOE jij jezelf kunt hervinden en JOUW zielsmissie kunt leven, help ik jou met alle liefde bij.

Mijn filosofie

Inspiratie opdoen?

Wil jij meer regie over jouw leven? Meer leiderschap? Jouw beste versie worden en een droomleven creëren? Laat je inspireren.