"Dit traject zorgt ervoor dat je eindelijk ECHT gaat doen wat jou gelukkig maakt!"

Transformatie traject

Diep van binnen weet je dat je méér uit je leven kunt halen
Elke andere vrouw zou zo ruilen met jou. Maar voor jou voelt jouw perfect gefabriceerde leven steeds meer als een gevangenis. Je hebt het gevoel dat er iets mist in jouw leven. Wat is dat? Al die tijd heb je dat lege gevoel weg kunnen stoppen, maar de laatste tijd voelt het steeds meer alsof er een vulkaan in je zit die op uitbarsten staat. Het gevoel terugduwen kan niet meer, daar is het te groot voor. Maar er iets mee doen vind je doodeng. Want wat nou als je gehoor gaat geven aan jouw innerlijke stem? Wat gaat er dan veranderen? Wat gaat die innerlijke stem jou zeggen?

Wat wil ik nu écht?
Je vraagt jezelf al jaren af: Wie ben ik? En wat wil ik nu echt? Je hebt al meerdere boeken gelezen, podcasts geluisterd en cursussen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. En die hebben je wel geholpen met inzicht in jouw valkuilen en het ontwikkelen van bepaalde competenties. Maar het is jou nog niet gelukt antwoorden te vinden op de vraag: Wat mis ik in mijn leven? Je wordt er knagend gek van dat je op zoek bent naar iets waarvan je niet eens weet wat het is. Elke dag die voorbijgaat, en jij niet weet wat jij mist in het leven voelt als een another day wasted…

Je vindt het spannend om stappen te zetten, maar weet ook dat als je het niet NU doet, je het nooit gaat doen.
Op dit moment lijkt alles wat in jouw leven heilig en veilig was opeens aan een zijde draad te hangen. De keuzes die je destijds zo bewust hebt gemaakt, lijken nu niet meer zo vanzelfsprekend te zijn. Je merkt dat je op cruciale levensvraagstukken stuit en dat die je onzeker maken en stelt ze daarom steeds meer uit. Omdat je denkt: Oh my god, wat als ik hierin duik en erachter kom dat ik de verkeerde keuzes heb gemaakt op het gebied van carrière, opleiding en zelfs partner?

Hoofd vs Hart
Je bent er klaar mee om altijd maar te kiezen met jouw hoofd. Te kiezen voor hetgeen dat ‘hoort’, voor de weg met de minste weerstand, en voor wat het beste past in het ‘perfecte plaatje’. Dat is wél wat je altijd hebt gedaan en dat heeft je niet op het pad gebracht van wat je eigenlijk wilt in dit leven. Los van het feit dat je niet eens weet wat het moet zijn, vind je het eng om vanuit jouw intuïtie keuzes te maken. Het druist volledig in tegen wat anderen van jou verwachten.

Wat zeur ik nou?
Misschien zullen er momenten zijn dat je bij jezelf denkt: “Ach wat zeur ik nou?” Ik mag met mijn leven echt niet klagen. Toch pieker je je suf en zou je willen dat je gewoon oprecht gelukkig kon zijn! Je voelt je schuldig omdat je er vaak niet bij bent met je hoofd terwijl je met je geliefden (kinderen, partner, familie) bent.

Investering

Inclusief

Voor wie is het?

Egestas integer eget aliquet nibh praesent tristique. Pharetra convallis posuere morbi leo urna molestie at elementum eu. Et tortor consequat id porta. Egestas dui id ornare arcu odio ut sem nulla pharetra. Urna nec tincidunt praesent semper feugiat nibh sed pulvinar proin. 

Investering

Inclusief

Voor wie is het?

● 10 1:1 coaching sessies van 90 minuten
● Je eigen online werkboek
● Early bird access tot de creative retreats
● Voeg nog wat dingen toe die je aanbiedt in pakket 1
● Je kan zoveel toevoegen als je wilt!

Jij je oprecht gelukkig voelt met jouw leven? Dat het niet alleen van de buitenkant lijkt alsof je een droomleven leidt, maar het van binnen ook echt voelt. Je elke dag weer enthousiast bent en uitkijkt naar wat er komen gaat?

Jij precies weet wie jij bent en wat jij wilt in het leven? Je nooit meer het gevoel hebt dat je je dagen aan het verspillen bent. Omdat je heel precies weet welke stappen nodig zijn om te behalen wat jij ook maar wilt in het leven. En je daardoor meer vervulling en voldoening in jezelf ervaart.

Je nooit meer onzeker hoeft te zijn over belangrijke beslissingen, en ze niet meer hoeft uit te stellen. Dat het eigenlijk niet uitmaakt met welke levensvraagstukken je zit, maar bij alles het gevoel hebt dat je kunt vertrouwen op wat jouw intuïtie je ingeeft.

Je schijt hebt aan wat anderen van jou verwachten en wat volgens hen ‘hoort’. Je vanuit volledige vrijheid keuzes maakt en helemaal niet meer bezig bent met de meningen en verwachtingen van mensen om je heen.

Jij nooit meer het gevoel hebt dat er iets mist in jouw leven. Dat alles wat je wilt binnen jouw handbereik is en je je daardoor krachtiger en vrijer voelt dan ooit tevoren.

Investering

Inclusief

Voor wie is het?

Egestas integer eget aliquet nibh praesent tristique. Pharetra convallis posuere morbi leo urna molestie at elementum eu. Et tortor consequat id porta. Egestas dui id ornare arcu odio ut sem nulla pharetra. Urna nec tincidunt praesent semper feugiat nibh sed pulvinar proin. 

Investering

Inclusief

Voor wie is het?

●   Creatieve workshop van 5u in groep
●   Workshop materiaal
●   Online werkboek
●   Voeg nog wat dingen toe die je aanbiedt in pakket 2
●   Je kan zoveel toevoegen als je wilt!

Dit traject gaat je leven, jouw relaties en vooral de relatie met jezelf 180 graden veranderen.

Wat kun je verwachten als je bij mij het 1-op-1 Transformatie traject gaat volgen?

  1. 6 x 1:1 coach sessie met mij
  2. Video’s + bijbehorende opdrachten
  3. Visualisatie oefeningen
  4. Uplifting video’s, tips en mijn favoriete tools & practices.

Dan is het Transformatie Traject wat voor jou!

Weet je precies WIE jij bent, los van alle verwachtingen van de buitenwereld, zodat je een leven kunt creëren dat echt bij jou past.

Aan het einde van het Transformatie Traject:

Weet je ein-de-lijk WAT jij te doen hebt in het leven, waardoor je meer vervulling ervaart.

Laat jij jouw leven nooit meer leiden door anderen en kun je volledig vertrouwen op jouw eigen keuzes.

Kan jij moeiteloos keuzes maken, omdat je weet dat je kunt vertrouwen op jouw intuïtie die altijd goed is en dat maakt dat jouw keuzes altijd rust geven.

Ga je eindelijk doen wat jou ECHT gelukkig maakt!

Voel je je op een diep level verbonden met jouw puurste zelf, jouw partner en kinderen.

Investering

Inclusief

Voor wie is het?

Egestas integer eget aliquet nibh praesent tristique. Pharetra convallis posuere morbi leo urna molestie at elementum eu. Et tortor consequat id porta. Egestas dui id ornare arcu odio ut sem nulla pharetra. Urna nec tincidunt praesent semper feugiat nibh sed pulvinar proin. 

Investering

Inclusief

Voor wie is het?

●   6-daagse all-inclusive retreat in Marokko
●   Alle transfers
●   Meerdere workshops
●   Voeg nog wat dingen toe die je aanbiedt in pakket 2
●   Je kan zoveel toevoegen als je wilt!

Investering

Inclusief

Voor wie is het?

De investering is 2187 incl. btw

Of EUR 746 incl. btw per maand als je ervoor kiest in 3 termijnen te betalen)

Voel je “Ja, ja, ja! Dit wil ik?

De investering voor het 16 weken Transformatie traject is €2497 incl. btw

Of EUR €849 incl. btw per maand als je ervoor kiest in 3 termijnen te betalen.
Deze toppers gingen jou voor:

 “In de periode dat ik niet zo lekker in mijn zakelijke vel zat kwam Behnaz in mijn leven. Na een fijn en open gesprek met haar, waar ze veel open vragen stelde die mij aan het denken brachten, wilde ik begeleid worden door haar. Tijdens het gehele traject ervoer ik veel rust maar tegelijkertijd ook veel kracht wat ze bij mij naar boven haalde. Van laagdrempelige oefeningen om bepaalde inzichten te ervaren tot het losmaken van vastzittende knopen, alles kwam aan bod tijdens de coachingsgesprekken. Na elk gesprek voelde ik mij weer de krachtige, sterke vrouw die ik was, maar die even de weg kwijt was. Vandaag de dag ben ik zelfverzekerder dan ooit en haal ik alle kracht die ik in me heb om mezelf als een volwaardige professional op de markt te zetten.”

Kawtar Kartoubi | 39 jaar | Docent | Trainer | Media-professional


“Vorig jaar ben ik na 26 jaar in Nederland te hebben gewoond weer teruggegaan naar mijn geboorteland. Een stap die ik al heel lang wilde maken, maar niet heb durven doen, omdat het betekende dat ik uit mijn comfortzone moest stappen. Toen ik door de corona pandemie tot 2 keer toe mijn plannen moest uitstellen, ben ik heel erg gaan twijfelen of ik wel de juiste keuze had gemaakt en of ik de pandemie niet als een teken moest zien dat ik in Nederland moest blijven. Behnaz is in die tijd een enorme emotionele steun voor mij geweest en toen ze mij een coaching aanbood nam ik dat met open armen aan. Tijdens onze coaching kostte het weinig moeite om tot de kern van mijn diepste verlangen te komen. Behnaz stelde de vragen die nodig waren om tot de inzichten te komen die ik deels kwijt was geraakt. Ik voelde mij heel erg op mijn gemak gesteld en kwam bekrachtigd uit de coaching. De krachtige en tegelijk ook zachte houding die Behnaz aanneemt terwijl ze coacht hielp mij om weer de zachtheid in mij te vinden.”

Gelila Bezuneh| 33 jaar | Docent


“Behnaz is een fijne doortastende coach die mij handvatten heeft geboden om een aantal vraagstukken uit mijn leven weer richting te geven. Zo heb ik mijn keuzes meer vanuit mijn hart leren maken dan enkel vanuit ratio. Al tijdens het eerste gesprek wist ze de vinger op de juiste plek te leggen. Hierdoor stond ik voor mijn gevoel na een aantal gesprekken weer aan het roer van mijn eigen leven. Inmiddels ben ik begonnen met een studie, iets wat ik zonder haar coaching misschien nooit had gedurfd. Ik voel mij erg op mijn gemak bij Behnaz door haar warme maar professionele aanpak. Mocht ik ooit weer eens mijn koers verliezen, dan weet ík intussen waar ik moet zijn.”

Lonia| 38 jaar | Fotograaf | Home-Stylist


“Ik heb Behnaz meegemaakt als een hele fijne coach! Ze luistert heel goed naar je, komt niet met snelle pleister voor het probleem maar stelt je door gerichte vragen te stellen in staat om zelf naar oplossingen te zoeken. Precies wat je van een coach wil! En het belangrijkste ze is ook oprecht geïnteresseerd om je verder te helpen. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!”

Jens | 39 jaar | Salesmanager


“Behnaz is een fantastische coach, ik heb haar als zeer inspirerend ervaren. Met haar warme persoonlijkheid weet ze de juiste vragen te stellen die soms erg confronterend kunnen zijn. Door haar methode heb ik mezelf beter leren kennen en vertrouw ik ook meer op mijn eigen keuzes. Dank je wel Behnaz!!”


Aicha Berrah | 36 jaar | Account managerTwijfels, vragen, onduidelijkheden?
Ik neem ze voor je weg!

Ik wil dit graag, maar vind het heel erg spannend
Dat begrijp ik helemaal. Elke keer als je uit jouw comfort zone wilt stappen, dreigt jouw hoofd (het ego) met allerlei scenario’s en redenen om het vooral niet te doen. Jouw ego heeft angst als raadgever, dus die houdt je tegen met alles wat spannend is. Dat je zover bent gekomen met lezen, zegt eigenlijk wel genoeg. En als bovenstaande resoneert, mag je erop vertrouwen dat dit traject voor jou is.

Wat zijn de startdata van het traject?
Na jouw inschrijving word jij benaderd voor de planning van de eerste sessie. Deze vindt altijd binnen 2 weken na inschrijving plaats.

Hoelang duurt het traject?
Het traject duurt circa 16 weken. Wij plannen in overleg de 1-op-1 sessies in.

Wat als ik binnenkort met vakantie ga?
Geen punt! Wij plannen samen de 1-op-1 sessies in, dus die trekken we over jouw vakantie heen als dat nodig is.

Kan ik het Transformatie Traject door mijn werkgever laten betalen?
Ja dit wordt vaker gedaan, bijvoorbeeld als outplacement of coachingstraject. Ik heb een NOBCO certificering, dit is vaak een vereiste voor bedrijven om een coachingstraject te vergoeden. Boek meteen een Clarity call om te sparren hoe ik je verder kan helpen.

Als ik voor de deelbetalingen kies. Binnen hoeveel maanden moet het afbetaald zijn?
Je kunt kiezen voor 3 deelbetalingen. De eerste betaling gebeurt direct na de inschrijving. De tweede betaling een maand later en de derde betaling weer een maand later. Er zit steeds een maand tussen de termijnbetalingen.Als je aan alles voelt...
OMG... dit wil ik! 😀


Boek dan hier jouw Gratis Clarity Call!

Investering

Inclusief

Voor wie is het?

Egestas integer eget aliquet nibh praesent tristique. Pharetra convallis posuere morbi leo urna molestie at elementum eu. Et tortor consequat id porta. Egestas dui id ornare arcu odio ut sem nulla pharetra. Urna nec tincidunt praesent semper feugiat nibh sed pulvinar proin. 

Investering

Inclusief

Voor wie is het?

●   6-daagse all-inclusive retreat in Marokko
●   Alle transfers
●   Meerdere workshops
●   Voeg nog wat dingen toe die je aanbiedt in pakket 2
●   Je kan zoveel toevoegen als je wilt!