“In de periode dat ik niet zo lekker in mijn zakelijke vel zat kwam Behnaz in mijn leven. Na een fijn en open gesprek met haar, waar ze veel open vragen stelde die mij aan het denken brachten, wilde ik begeleid worden door haar. Tijdens het gehele traject ervoer ik veel rust maar tegelijkertijd ook veel kracht wat ze bij mij naar boven haalde.

Van laagdrempelige oefeningen om bepaalde inzichten te ervaren tot het losmaken van vastzittende knopen, alles kwam aan bod tijdens de coachingsgesprekken. Na elk gesprek voelde ik mij weer de krachtige, sterke vrouw die ik was, maar die even de weg kwijt was. Vandaag de dag ben ik zelfverzekerder dan ooit en haal ik alle kracht die ik in me heb om mezelf als een volwaardige professional op de markt te zetten.”

Kawtar Kartoubi | 39 jaar | Docent | Trainer | Media-professional


Ervaringen

“Vorig jaar ben ik na 26 jaar in Nederland te hebben gewoond weer teruggegaan naar mijn geboorteland. Een stap die ik al heel lang wilde maken, maar niet heb durven doen, omdat het betekende dat ik uit mijn comfortzone moest stappen. Toen ik door de corona pandemie tot 2 keer toe mijn plannen moest uitstellen, ben ik heel erg gaan twijfelen of ik wel de juiste keuze had gemaakt en of ik de pandemie niet als een teken moest zien dat ik in Nederland moest blijven. Behnaz is in die tijd een enorme emotionele steun voor mij geweest en toen ze mij een coaching aanbood nam ik dat met open armen aan. Tijdens onze coaching kostte het weinig moeite om tot de kern van mijn diepste verlangen te komen. Behnaz stelde de vragen die nodig waren om tot de inzichten te komen die ik deels kwijt was geraakt. Ik voelde mij heel erg op mijn gemak gesteld en kwam bekrachtigd uit de coaching. De krachtige en tegelijk ook zachte houding die Behnaz aanneemt terwijl ze coacht hielp mij om weer de zachtheid in mij te vinden.”

Gelila Bezuneh | 33 jaar | Docent


"Het kostte Behnaz weinig moeite om tot de kern van mijn diepste verlangen te komen."

“Ik heb Behnaz meegemaakt als een hele fijne coach! Ze luistert heel goed naar je, komt niet met snelle pleister voor het probleem maar stelt je door gerichte vragen te stellen in staat om zelf naar oplossingen te zoeken. Precies wat je van een coach wil! En het belangrijkste ze is ook oprecht geïnteresseerd om je verder te helpen. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!”

Jens Vellenga | 39 jaar | Salesmanager


“Oh my God, what if you wake up some day, and you're 65, or 75, and you never got your memoir or novel written, or you didn't go swimming in those warm pools and oceans all those years because your thighs were jiggly and you had a nice big comfortable tummy; or you were just so strung out on perfectionism and people-pleasing that you forgot to have a big juicy creative life, of imagination and radical silliness and staring off into space like when you were a kid? It's going to break your heart. Don't let this happen.” ― Anne Lamott

"Your life is about breaking your own limits and outgrowing yourself to live your best life"

“Ik heb Behnaz ervaren als haar zeer inspirerend! Met haar warme persoonlijkheid weet ze de juiste vragen te stellen die soms erg confronterend kunnen zijn. Door haar methode heb ik mezelf beter leren kennen en vertrouw ik ook meer op mijn eigen keuzes. Dank je wel Behnaz!!”

Aicha Berrah | 36 jaar | Accountmanager

“Behnaz is een fijne doortastende coach die mij handvatten heeft geboden om een aantal vraagstukken uit mijn leven weer richting te geven. Zo heb ik mijn keuzes meer vanuit mijn hart leren maken dan enkel vanuit ratio. Al tijdens het eerste gesprek wist ze de vinger op de juiste plek te leggen. Hierdoor stond ik voor mijn gevoel na een aantal sessies weer aan het roer van mijn eigen leven. Inmiddels ben ik begonnen met een studie, iets wat ik zonder haar coaching misschien nooit had gedurfd. Ik voel mij erg op mijn gemak bij Behnaz door haar warme maar professionele aanpak. Mocht ik ooit weer eens mijn koers verliezen, dan weet ík intussen waar ik moet zijn.”

Lonia van Vliet | 38 jaar | Fotograaf | Home-Stylist

Hier komt de titel van het project

"Na een aantal sessies stond ik weer aan het roer van mijn leven"

 'Klaar om te ontdekken wat je écht wilt?'