niemand komt jou redden

delen

August 25, 2022

delen

August 25, 2022

Niemand komt jou redden!

laat je inspireren

De blog

Ben jij ook al een behoorlijke tijd toe aan verandering…? En merk je nu je erover nadenkt dat je vooral aan het wachten bent?

Wachten op iemand in jouw leven die het werk van je gaat overnemen…

Wachten op iemand die jouw problemen komt overnemen…

Wachten op iemand die jouw dromen gaat waarmaken?

Als het aankomt op de veranderingen die jij wilt in het leven. Een andere baan, een andere relatie, een betere gezondheid, etc. Dan kom je op een punt dat je voor jezelf moet besluiten niet langer op deze manier door te willen gaan. Het besluit dat je niet langer ongelukkig wilt zijn. Het besluit dat in de volgende chapter van je leven jij simpelweg gelukkig gaat worden. En de commitment dat jij en alleen jij dat kunt waarmaken voor jezelf.

Dus merk jij ook dat je aan het wachten bent op een signaal, een teken of hulp van iemand die jou gaat helpen? Laat mij dan jouw teken zijn. En laat mij je dit zeggen: Jij zal het zelf moeten doen en dat begint bij het simpele besluit: “In mijn volgende hoofdstuk ben ik gelukkig🍀..”

Waar wacht jij nog op?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VOLGENDE post

vorige post

Meer lezen?