“In life we don’t get what we need, we get what we deserve” – Jim Rohn

Van de week moest ik aan deze quote denken toen een coachee op de vraag hoe het met haar ging, antwoordde met: “Ik mag niet klagen…”

Ik was gelijk getriggerd, omdat ik dat vroeger ook altijd zei en het net even te vaak hoor. Mensen die zichzelf niet toestaan om meer te willen, omdat ze vinden dat ze het OK voor elkaar hebben. 

En weetje, je mag inderdaad niet klagen. Klagen heeft namelijk niet zoveel zin. Maar je mag altijd en op elk moment een verandering willen in jouw leven. Een zijstap, change of hearts, een andere afslag. Ongeacht hoe ‘goed’ je het voor elkaar lijkt te hebben.

Een aantal jaar gelden was dit exact mijn verhaal. Ik had een goedbetaalde baan, een fijn huis, maakte mooie carrière stappen, en had uiteraard  een prachtig gezin 😉

Toch voelde ik me vaak leeg. Ik wilde meer vervulling en betekenis in mijn leven. Maar ik had geen idee WAT ik echt wilde. En elke keer als ik het nieuws keek en alle ellende op de wereld zag, bleef ik mijzelf voorhouden dat ik echt niet mocht klagen met al het moois dat ik had. Want wie was ik om meer te willen?

Toch had ik heel sterk het gevoel dat er meer moest zijn. En aangezien we in ons leven niet krijgen wat we nodig hebben, maar wat ons toekomt, ben ik gestart met innerlijk werk. Op zoek naar exact dát wat ik miste. Het was een feest van thuiskomen. Mijn ervaring is als je op zoek gaat en bereid bent het werk te doen, dan krijg je in het leven precies dat wat je verdient.

Heb jij ook, ondanks alles wat je hebt toch het gevoel dat er iets mist in jouw leven? Maar heb je geen idee wat je echt wilt? Boek dan nu een super waardevolle, gratis sessie met mij. Ik geef er maar 3 weg, dus wees er snel bij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VOLGENDE post

vorige post

Meer lezen?