What if you fly

delen

November 10, 2021

delen

November 10, 2021

Vertrouw jouw instinct niet

laat je inspireren

De blog

Ik spreek zoveel vrouwen die nog niet hun zielsmissie leven. Zoveel vrouwen die prachtige talenten hebben en deze nog niet delen met de wereld. Vaak uit angst voor kritiek, angst voor falen, bang zijn financieel achteruit te gaan, bang om uit hun ‘safe place’ te stappen. Zichzelf wijsmaken dat er niemand op hun zit te wachten of dat er al genoeg anderen zijn, die vast beter, slimmer, mooier, meer ervaren zijn, etc. etc.

Verandering is spannend en zorgt ervoor dat we ons oncomfortabel voelen. Doordat ons lichaam spanning ervaart, vertelt ons instinct dat er iets slechts gaat gebeuren. En dat is het moment dat heel veel mensen stoppen met hun groei ontwikkeling. Ze vertrouwen teveel op hun instinct. Ik ben hier om jou te vertellen: “Vertrouw in dit geval niet op jouw instinct en laat je er zeker niet door tegenhouden!”

Is groei eng? “Ja!” Is groei pijnlijk? “Hell yeah!” Is het de moeite waard? “Yes ma’am!!” Als jouw instinct jou wil behoeden, zie het juist als een teken! Een teken dat je groei aan het doormaken bent. Je bent op de juiste weg!

De weg naar ultiem geluk is de weg naar jouw hart. Stop met het negeren van de signalen.
Houdt jouw instinct jou ook wel eens tegen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VOLGENDE post

vorige post

Meer lezen?